Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van AMoRi for kids, gevestigd te Ambt Delden en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08152028.
 
 
1 – Toepassing van de Algemene Voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij AMoRi for kids. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 
2 – Bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling sturen we je per e-mail een bevestiging met daarin het ordernummer, een bestellingsoverzicht en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Zodra we de betaling binnen hebben gekregen, ontvang je de bestelling binnen 5 werkdagen.
 
3 – Prijzen en betaling
Alle prijzen zijn in euro’s inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De betaling kan alleen plaatsvinden door het totale bedrag over te maken op rekeningnummer NL93 RABO 0127 8704 74, t.n.v. AMoRi for kids te Hengelo onder vermelding van het ordernummer.
 
4 – Verzendkosten
Voor verzendkosten binnen Nederland (en daarbuiten) gelden verzendkosten zoals vastgesteld door PostNL (op basis van gewicht van het pakket). 
 
5 – Retourneren
Als een artikel bij levering beschadigd is of op een andere manier niet aan de verwachtingen voldoet, kun je het artikel retourneren. Daarvoor geldt de volgende procedure:

  • Stuur binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@amoriforkids.nl waarin je meldt dat je het artikel wilt retourneren.
  • Je ontvangt van AMoRi for kids per e-mail het retourneeradres.
  • Stuur het ongebruikte artikel in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar het retourneer-adres. Doe er een brief bij waarin je je naam, emailadres en rekeningnummer vermeld.
  • Na ontvangst van de retourzending zal AMoRi for kids de betaling (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen terugstorten op de aangegeven bankrekening. Onvoldoende gefrankeerde en niet aangemelde retourzendingen zullen door AMoRi for kids niet worden gecrediteerd.
 
6 – Garantie en aansprakelijkheid
AMoRi for kids kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade (op lichamelijk of materieel/immaterieel vlak), die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door AMoRi for kids verkochte artikelen.
De inhoud van deze site is met veel zorgvuldigheid samengesteld. AMoRi for kids kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of volledig is. AMoRi for kids is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
 
7 – Privacy
Alle klantgegevens worden uitsluitend gebruikt door AMoRi for kids en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
 
 
© AMoRi for kids 2019